ETIKETA
ETIKETA
Čtyři nohy jako židle
Přesto je to lásko stůl
Ležíš nahá mezi jídlem
Vedle příbor pepř a sůl
Těším se na Lotos květu
Mezi náma klukama
Dnes vynechám etiketu
A budu jíst rukama
Čtyři nohy jako naše...
Publikoval(a):
valachia, 4.11.2020