Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
Je dobrá, i když stále nechápu proč je konec jak začátek a nedo..... Asi mám ráda ric pic vysvětlit jak to je:)
9.11.2020 18:16 | Lipová
Email:
Heslo: