Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
No a až postoupí doba očišťování od toho co a kdo nám bere energii- k síle své, přečteme si jistě anděla Ra dosti, jupí, to téma mi jde mocně od včera, a vidím snad kónečně rychleji...někde zůstane jen Ahoj. NaZdar:)
4.11.2020 8:46 | Lipová