Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Jaká je láska?

Jaká je láska?

Svůdník Mišíček Básně » Zamilované, vyznání

Anotace: Jaká může být láska? Jakou si jí kdo udělá, tak takovou jí má

Láska je a vždy bude kolem nás,
brzy navštíví i ty ostatní z vás.
Lásky kolem nás je tu všude,
pro každého nějaká tu zbude.

Lásku někomu daruj
a před nebezpečím ho varuj.
Lásku k druhému v srdci naslouchej
a potřeby tím poslouchej.

Láska štěstí a bolest do srdce přináší,
někteří ho potom za to nesnáší.
Láska by tu mezi námi měla vždy být
kdo jí chce, tak by měl za ní jít.

Láska není jen o ní snít,
ale v srdci jí dostatek mít.
Láska v srdci je nejkrásnější slovo,
proto vyjadřuje tolik mnoho.

Když se láska v srdci zjeví,
mnohdy člověk ani o ní neví.
Pro lásku musíš umět žít,
než o ní pořád jen snít.

V lásce se musíš umět i smát
a být sní vždy rád.
Láska v srdci s každým šije,
kdoví zda tam opravdu žije.

Láska v srdci čaruje,
jen tomu, kdo opravdu miluje.
Láska v srdci bije,
jen tomu, kdo jí opravdu žije.

Láska uvnitř srdce plane,
nikdo neví, co se ještě stane.
Většinou se o lásku musí bojovat,
jen když to srdce druhé bude potřebovat.

Lásku musíš umět mít rád
a za svým rozhodnutím si stát.
Pokud nebudeš jí umět mít rád,
tak jí nikomu nemůžeš dát.

Lásku k druhému nesmíš vzdát,
jinak by to byl tvůj úplný pád.
Láska je někdy marný boj,
pokud chceš uspět, najdi ten zdroj
Publikoval(a): Svůdník Mišíček, 1.10.2020
Přečteno (253x)
Tipy (0) ... dát Tip/SuperTip

Spodek

Stránka generována 26.4.2024 15:59
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti