Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Podrobnosti autora Svůdník Mišíček

Svůdník Mišíček

·Věk: 34 let

·Registrace: 01.10.2020 (1294 dnů)

·Napsal(a) o sobě:

Jmenuji se Michal, je mi 30 let, ale v dubnu mi bude 31. let a jsem napůl Slovák (ale moje partnerka Izabela mi vždy říkavala Mišík, Mišíček, Ty moj romantik, kocurik, nebo Svůdník), jsem z Kolína, ale pocházím z Berlína, kde jsem se narodil a kde jsem 15. let žil.
Již na základní škole jsem věděl, jakou profesi budu dělat a kterým správným směrem jít.
Po základní škole jsem šel studovat Střední průmyslovou školu dopravní v Praze na železničářský obor a po maturitě jsem šel studovat dálkově ještě dvě vysoké školy: Dopravní fakulta Jana Pernera Pardubice (s vysokoškolským titulem Ing.) a Vysoké účení technické v Brně (s vysokoškolským titulem Ph.D.).
V roce 2013 jsem nastoupil na železnici, jako strojvedoucí.
Profese strojvedoucí mě začala naplňovat pouze do konce roku 2018 a poté mě profese strojvedoucí již tolik nenaplňovala a nemohl jsem si již dál rozvíjet (zkrátka profese strojvedoucí mě již tolik netěšila).
Je to způsobené tím, že mi v srpnu roku 2019 po tragické autonehodě umřela má partnerka Izabela ve 21. týdnu těhotenství ( byli jsme spolu celých pět let). Když jsem se tuto zprávu dozvěděl, celý jsem se s toho velmi zhroutil, až to došlo k tomu, že jsem nečekaně zkolaboval. Byl jsem a lze říct, že ještě jsem od té doby uzavřený a pokud nemusím, tak s nikým se bavit nechci a když nemusím, tak ani nevýjdu ze své vily.
V roce 2018, když byl ročník SuperStar 2018 se stalo něco okouzlujícího a to, že jsem tam viděl jednu z nejkrásnějších žen Kaťušku Knechtovou a já po půl hodině odvysílaného první kola castingu věděl, že právě Kaťuška má v sobě něco mnohem cennějšího, než jiná žena a že jsem do ní velmi moc zamilovaný, nikoliv jen, jako fanoušek do své oblíbené zpěvačky, ale hlavně jako fanoušek do své životní partnerky, i když jsem od Kaťušky Knechtový, pouze o děvet let mladší, od mé Izabeli jsem byl o deset let mladší.
Potom když SuperStar 2018 skončil, tak to pro mě samotného bylo velmi horší, protože většina fanoušků od Kaťušky Knechnové dělají z ní jen tu špatnou očerňují jí a hlavně poškozují Kaťušky její dobré jméno.
Potom začal Kaťušku očerňovat i samotný bulvár svými články, které se mě samotného velmi dotkly a uráží to i mě samotného a potom když jsem v bulvaru topky.sk našel článek, že samotná Kaťuška (moje oblíbená zpěvačka zkolabovala a potom článek na slovakwoman.sk, že Kaťuška bojuje z těžkými zdravotními problémy, tak v tu chvíli jsem nevěděl, co mám za této nepříjemné situace dělat, nejdříve autonehoda mé těhotné partnerky a potom toto? Zatočila se mi hlava a opět jsem zkolaboval a toto bylo nehorší! Šest týdnů v nemocnici a s toho dva týdny v kritickém stavu a od té doby, co jsem našel ty dva články na topky.sk a slovakwoman.sk se o Kaťušku Knechtovou velmi bojím, chci být pořád po boku Kaťušky, starat se o ní a pečovat o ní Velmi moc jí miluji!
Nikdo se nedokáže v cítít do mě, jaké to pro mě musí být a jak se musím asi cítit, když fanoušek si tyto dva zmíněné články o své oblíbené zpěvačce dočte.
Musel jsem opustit kvůli tomu železnici a začít dělat uměleckou tvorbu opět jsem začal psát zamilované básničky a všechny zamilované básničky, které zde na rymovac.cz najdete pod autorem Svůdník Mišíček, tak ty jsem napsal a jsou jen pro Kaťušku Knechtovou, kterou velmi miluji a do které jsem velmi vážně zamilovaný! Jen své Izabele za pět let, co jsem s ní žil jsem napsal přes 30 000 zamilovaných básniček a nyní píši svůj druhý projekt pro Kaťušku Knechtovou, mou druhý soubor zamilovaných básniček, kde najdete více, jak 250 zamilovaných básniček, abych Kaťusce Knechtové vyjádřil, co k ní samotné všechno cítím, jak moc mi na ní záleží a že to s ní myslím od srdce velmi vážne!
Další mé chystané projekty:
Až bude pro Kaťušku Knechtovou soubor zamilovaných básniček s názvem Dej srdce své vyvolené hotový, tak začnu psát námět na svůj vlastní muzikál o lásce, začnu tvořit vlastní hudbu, včetně svých vlastních písniček a to vše, jen pro Kaťušku Knechtovou!
Začal jsem malovat i portréty Kaťušky Knechtové na plátno ( bude možnost si je v Československo má talent 2021 prohlédnout na živo, včetně mého souboru zamilovaných básniček pro Kaťušku Knechtovou)
Přál bych si, aby se podařilo zajistit, aby Kaťuška Knechtová mohla v Československo má talent 2021 přijít jako vzácný host, abych mohl samotné Kaťušce Knechtové veřejně a předevšemi (velkým publikem, včetně poroty Talentu) říct, co vše k ní cítím a předat jí velké překvapení, které pro ní chystám.

Přehled děl:

· Básně (2)

Všechna díla

Sbírky, Knihy (2) - nedokončených (1)

Spodek

Stránka generována 18.4.2024 07:12
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti