Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
Chápu že pro někoho je to už taaak těžký.. hurá není ,,pro potěchu" a začátek a konec stejný (stejně jako život a smrt,)
1.10.2020 22:32 | Lipová
Email:
Heslo: