Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
Moc hezká , mám ráda kameny a ty z potoka ty obzvláště...mají už obroušené hrany.
26.4.2020 11:46 | koiška
Pěkná,milostná...
26.4.2020 8:35 | Klarineb
Email:
Heslo: