Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Inzerát

Inzerát

Cecilka Básně » o Lásce

Anotace: * * *

Hledám poetu, souputníka,
s kterým bychom si verše psali...
jenom pár mailů každodenně
si rozverně vyměňovali...

Hledám Cyrana, romantika
pro šťastný úsměv, sladké snění...
lhostejno, jak si bude říkat,
půjde o čisté potěšení...

Hledám toho, kdo unést umí
obrovské množství lásky, citu...
a koho lavina nezlomí...
umím si vážit tichých díků...

Hledám básníka, co den všední
rád užívá si pohádkově...
a komu baba pro smích není...
najdu ho v dnešní šedé době?

Hledám Cyrana pro své bytí...
Potkám ho někdy ve svém vlaku?
Bylin mých aroma zachytí?
Kdepak jste, pane Bergeracu?
Publikoval(a): Cecilka, 25.4.2020
Přečteno (129x)
Tipy (16) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Gaia., J.F.Julián, Lipová, Makaveli, děda včela, donne, Klarineb, Mirastus

Spodek

Stránka generována 25.4.2024 01:38
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti