Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
Děkuji mnohokrát za řádky krásné...
Je zvláštní po letech navštívit Básně...
25.4.2020 19:11 | Cecilka
Krásná je...
25.4.2020 10:39 | Lipová
Cecilko, jsem rád, že jsi se po dlouhé době zase ozvala. Doufám, že jako "baba od vody" máš ještě dost té vody ve "svém rybníce". Báseň se mi líbí. ST.
25.4.2020 9:11 | děda včela
Milá,zpříjemnila mi den...
25.4.2020 8:30 | Klarineb
Vítej po dlouhé době, Cecilko! Moc hezká báseň, býti tak šlechticem nespoutaným, času a života svého pánem, širák bych zahodil a koně osedlal... A nos taky ujde... M.
25.4.2020 7:46 | Mirastus