Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
Ano.
7.2.2020 10:14 | Litarts
Myslím si, že zázrakem je, že vůbec Země, příroda a vše živé včetně lidí jsme. Líbí se mi. ST.
7.2.2020 9:39 | děda včela
Email:
Heslo: