Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Život je rytmus...

Život je rytmus...

Klarineb Básně » o Nemoci, smrti

Anotace: R.I.P. Alane, Chalane...můj rapový epitaf pro kamaráda rapera, co odešel za duhou. Sbohem Alane, Pane Chalane...

Život je rytmus
tancuj s ním
než poslední blues
se rozezní

život nekončí
pokračuje dál a dál
z očí do očí
nebuď sluha, buď král

víru hledej uvnitř sebe
pak láska v srdcích klíčí
na ty co nevěří nikdy nedej
stádo ovcí jež se samo ničí

duše nekončí v Mléčné dráze
světlo uvnitř a slunce zvenčí
tvá duše ať žije jenom blaze
život má rytmus, tak pojď tančit...
Publikoval(a): Klarineb, 3.12.2019
Přečteno (185x)
Tipy (11) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Bezhlavý rytíř, Martin Havlíček, donne, děda včela, Jikra, Mirastus, Makaveli

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 05:47
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti