Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
Každopádně to poslední rozloučení bylo moc fajn. Pro mě to byl aspoň jednou nazapomenutelný zážitek. Plný sál se pohupoval v rytmu rapu. Všichni jsme si s Alanem zatančili a přišli rozloučit...jo, jo, život je rytmus!!!
7.12.2019 7:49 | Klarineb
super pozitivní...takový mám taky rád...:)
5.12.2019 23:43 | Martin Havlíček