Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

NAŠTVANÁ BEZNADĚJ

NAŠTVANÁ BEZNADĚJ

Rozpadají se mi měchačky
kus mi zůstal v ruce
já vím že kočkám má fousek podat zprávu
ale moje skříplá hlava sedí na bolavých ramenou
- o krku radši mlčím.

Jo. Mám být spořádaná.
Neměnit zaběhaný řád.
Publikoval(a): Mari13, 2.11.2019
Přečteno (54x)
Tipy (6) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Martin Havlíček, Makaveli, Lugilla, Mirastus, děda včela

Spodek

Stránka generována 28.3.2024 11:13
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti