Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
Děkuju, mám radost, že je to ještě pár lidí, kteří si chtějí psát do komentů. Nějakou dobu jsem tu nebyla a chybí mi tu povážlivě několik lidí, kteří vždy komunikovali.
A jinak jistoty... no potíže je v tom, že ty zaběhané jistoty, třeba v případě školství, jaksi nefungují... takže ani nejsou fajn :-( a alternativ moc není.
8.11.2019 7:17 | Mari13
když se rozpadaj měchačky,většinou se zase něco nového skládá...jistoty jsou dobrý ale né tak dobrodružný jako nejistoty...:) líbí se mi myšlenka a originalita textu...
7.11.2019 21:36 | Martin Havlíček