Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
Docela pěkně jsi snad i ironicky popsal některá naše města. Líbí se mi to, není to pro svou délku na přednes, ale pobaví to. ST.
27.9.2019 10:10 | děda včela
Email:
Heslo: