Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
Děkuji všem za zastavení a za účast. Ano, je to smutné když odejde jeden z nejbližších... Pak zůstane tichý smutek a vzpomínky...
8.7.2019 12:30 | Klarineb
Zažil jsem ,bohužel, také a pod tvé krásné verše bych se podepsal.
5.7.2019 17:13 | Lindos
Smutek vložený do krásných veršů, zůstávají vzpomínky... M.
28.6.2019 17:06 | Mirastus
Pěkné vyznání, líbí se mi. ST.
27.6.2019 22:09 | děda včela