Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
Díky! Přiznávám, že všechny detaily božských vztahů neznám, ale silně to mě působí jako určitá ucelená filosofie, kde si každý něco najde, protože vlastnosti bohů jsou lidské a přesah to má obecný. A zvlášť, když člověk některá místa navštíví, ta síla je tam dodnes, M.
14.6.2019 9:34 | Mirastus
Mýtus jsem si trochu poupravil, Alkyoné nebyla dcerou boha větru Aiola, ale dcera Aiola, syna Hellénova. A Kéýxxova plavba plula právě za orákulem, takže si za ním nemohl zajít před výpravou. :D Ale mě hrozně lákalo tam dát scénu s orákulem, která by byla plně trochejská a obsahovala šifrovaný foreshadowing. A specielně pro tebe sem přidám druhou část (budou tři).
12.6.2019 19:57 | Maricus
Řecko i jeho báje a kulturu mám velmi rád, M.
12.6.2019 9:42 | Mirastus