Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
Možná je to i tím že jsem během četby poslouchal Madeleine od Radůzy. Ale jsem z tvé básničky celý rozněžňený. Děkuji za sdílení :)
2.4.2019 20:00 | Rejnoczek
Email:
Heslo: