Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
Líbí se mi a není to jen tak napsat smysluplnou báseň na tohle téma :) díky a ST
27.3.2019 6:12 | Polux Troy
Kolik úderů bude ještě potřebovat, nebo ten největší úder teprve přijde? Zajímavá báseň, je v ní prostor pro vlastní interpretaci a fantazii, líbí se mi. :-) G.
23.3.2019 22:15 | Gaia.
I když úplně jiné téma než běžně píšeš, mně se to líbí. ST.
23.3.2019 18:31 | Desiré