Jaro ve vzduchu
Jaro ve vzduchu
Anotace: taková pocitovka....
S tóny jarní harfy
zvoní z Říma zvony
pomalu se blíží Vzkříšení
z vůně sněženek parfém
kopyta po rozmrzlé zemi duní
kostel z lešení navlékl si brnění
modlitba v chrámu ticha
svět se v barvách zbláznil
myšlenky jako otroci našich přání
naděje lehounce dýchá
v nenapsaných básních
psaných po těle za svítání...
Publikoval(a):
Klarineb, 8.3.2019