Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
Ano, je to jako v básni, předjaří i jaro jsou období plná těžko uchopitelných pocitů a nálad, a to očekávání, to snad máme v genech, ST, M.
14.3.2019 12:14 | Mirastus
Jaro je nejen ve vzduchu, ale už snad skutečně nastává. ST.
8.3.2019 21:07 | děda včela