Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
Upřímná zpověď, anebo taky věčné hledání. Líbí se mi.
6.2.2019 20:55 | Lindos
Ač příznivec stručnějších básní, bod za myšlenku dám. Někdy mohou moje názory splynout s davem, někdy mohou jít proti všem, to není podstatné, důležité je zůstat sám sebou, M.
6.2.2019 9:31 | Mirastus