Vlci
Vlci
Ti všicí
nešťastní a smutní
když
vlci jsou zlí a divocí
Když skolí tě
jak
ovci
Žij, tak žij
přeci
A vlci jsou divocí
A ty
znáš vztek
a
máš svou bolest
Když vlci
jsou zlí a divocí
jak
za dávných časů
i oni
znali krásu
Publikoval(a):
kopretina7777, 15.12.2018