Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
Heleď není to špatný dávám tip, jen bych to být tebou poupravil tak aby se to lépe četlo opticky.
15.12.2018 15:11 | Bukowski jun.
Email:
Heslo: