Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

svrběly ho záda

svrběly ho záda

svrběly ho záda
když šel na ruku
těm mravokárcům

z úst obláčky kouře
a pach rumu
a hlavu opřenou
o polštář sladký
nevědomosti

z labyrintu vede jen
jedna cesta ven
a je fuk jestli
jste zrovna na Route 66
nebo E55
či snad hasíte
neuhasitelný
nebo přednášíte
o osudech
řeckých filosofů
a římských řečníků

i tak vás někdy
svrběj záda
bez iluzí
bez okolků
Publikoval(a): Michelle.Morrigan, 10.12.2018
Přečteno (62x)
Tipy (11) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Polux Troy, Remy M. Manniac, Mirastus, Makaveli, Lindos, gogol

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 20:17
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti