Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
Ok, pošli mi ho :)
11.12.2018 5:54 | Michelle.Morrigan
Route 66 jsem jeden čas kouřil...nějak mne to nenadchlo. E55...nevím. Značka cigaret to není, však z doslechu vím, že s kouřením tam není problém....-).
ST
P.S.: Při dnešní sprše jsem použil štětinatej zádodrb...to je proti svrbění naprosto famózní záležitost:-).
10.12.2018 21:12 | gogol