Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
díky, snad jsem nic nepřehlednul
8.12.2018 11:50 | Roleslav
Ujde to, ale dej si pozor na pravopis. Jsou tam do očí bijící hrubky, ono to pak dost kazí celkový dojem, jinak dobrý.
8.12.2018 10:26 | Makaveli