Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
Jak říkám...na to musí být dva...mno.
Báseň fajně.
27.11.2018 16:44 | gogol
Prý: Nehoňte vlak který nezastaví ve vaší stanici...jsou ty které zastavit chtějí- je to tak dáno,)
25.11.2018 22:10 | Lipová