Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
Láska začíná mateřskou školou, (myslím lásku mámy ne instituci MŠ), pokračuje školou partnerskou, až přeroste ke všem lidem.
23.11.2018 11:26 | Gaia.
Velmi pěkné a upřímné vyznání, jen ať vám to alespoň 50 let vydrží.
21.11.2018 21:12 | děda včela