Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
Moc pěkná, zaujala mě.
14.11.2018 11:59 | Gaia.
Zvláštní až éterická nálada na mě dýchla, ač smutná, je v ní závan naděje i určité smíření, ST, M.
12.11.2018 10:32 | Mirastus
Email:
Heslo: