Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
Děkuju
7.11.2018 17:47 | Roleslav
Tak nějak se s tím musí počítat, když má člověk snahu pokořit živly...:-). Pěkná báseň.
7.11.2018 16:47 | gogol
Email:
Heslo: