Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Jedním skokem

Jedním skokem

Roleslav Básně » o Životě

Anotace: Píseň https://youtu.be/WYcF6dfe-7I

V koutě domu
v tmavém rohu
neschováš se temným bohům
hlasy šeptaj, nepřestávaj
přez tvou snahu setrvávaj

Slzy stékaj po okraji
do tvých vrásek zapadají
ve tvých dlaních se potkají
úrodu však nevidají
prudkým větrem vysichají

Na okraji vítr vane
bolest už tě nedostane
jedním krokem
jedním skokem
vítr sílí, říkáš s bohem
Publikoval(a): Roleslav, 23.10.2018
Přečteno (78x)
Tipy (4) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: děda včela, Makaveli, Mirastus, gogol

Spodek

Stránka generována 19.4.2024 08:29
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti