Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
Pár pravopisných chyb, jinak cajk :-).
24.10.2018 16:55 | Makaveli
Budu se snažit
24.10.2018 16:25 | Roleslav
Jak říká Gogol, přehlížím drobnou chybku a dávám bod, M.
23.10.2018 17:07 | Mirastus
Obsahově jsou tvá díla parádní. Trochu se zamysli nad formou. Ty verzály tam prostě mlátí do očí a tečky na konci řádků...to ne. Každá sloka je živoucí organismus a potřebuje dýchat...:-).
Jinak goood.
23.10.2018 16:44 | gogol