Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

**Sklenka červenýho?

**Sklenka červenýho?

Květka Š. Básně » ostatní ...

Anotace: ):-)...(-:(

~~~~~~~~
Může mi někdo prosím říct
jak volná chvíle vypadá?
Abych pravdu řekla
tak to je někdy záhada,
neříkám že volná chvíle
se mi nehodí
někomu snad přebývá
a tak ji odhodí,
to se prý nudí a nic nedělá
jiný když má aspoň chvilku
tak na koláče zadělá.

Anebo si čte,kreslí,píše básně
a toulá se v přírodě
prý času a volna
si dost užije každý v důchodě,
to se teď jistě důchodkyně
nejedna usmála
málokdy si volné chvíle užila.
Ta hlídá vnoučata,vaří,peče
a vymýšlí zábavu
děda,ten čilý důchodce
dnes užívá si chvíle volna?
Neužívá,
ten se jen chytá za hlavu.

Už to přehánět nebudu
naliju si sklenku červenýho
při tom psaní.
Tak na Vaše zdraví.
Vážení.

~~~~~~~~~
skleničku'?
Publikoval(a): Květka Š., 13.10.2018
Přečteno (62x)
Tipy (5) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: gogol, děda včela, Mirastus

Spodek

Stránka generována 19.4.2024 03:38
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti