Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
Rozhodně bych se držel té pointy...tak na zdraví:-).
ST
14.10.2018 15:13 | gogol
I já jsem se usmála i když nejsem důchodkyně a díky za to. Volných chvil mám málo, a vážím si jich a přečtu si v nich třeba Vaší báseň, která mě potěšila.
13.10.2018 22:03 | Doradolanska
A to já bych věděl... Volná chvíle je taková, kdy dělám to, co nemusím, a na to se těším, mám to za pár, M.
13.10.2018 16:13 | Mirastus