Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Motýlí křídla

Motýlí křídla

Než se rozhodneš,
už jiný bude hladit mě po tváři.
Mezi pihami bude si hledat cestu
k mé rozervané duši schované v polštáři.

Než se rozhodneš,
už s jiným budu si připíjet na zdraví.
Budeme hledat pravdu na dně sklenice,
sami do sebe při tom hledíce.

Až se rozhodneš,
budu dávno schoulená v náruči,
naslouchat tlukotu jeho srdce,
symfonii, která nikdy neskončí.
A všechny mlhavé vzpomínky
navždy odvane vítr s jemným nádechem melancholie.
Láska je, zdá se, záhadná alchymie...
Publikoval(a): Modrozelenýma očima, 10.10.2018
Přečteno (220x)
Tipy (20) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: koiška, Malce, mnich-v-blues, michaela07, Gaia., Lipová, děda včela, Valentin Pontifex, Kněžka, Klarineb

Spodek

Stránka generována 10.11.2024 04:12
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti