Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
Je to tak, a čas bývá málokdy na naší straně, M.
10.10.2018 18:13 | Mirastus
Nevím jestli alchymie, ale chemie a kouzlo dozajista:-). Pěkné dílko...ST.
10.10.2018 16:51 | gogol
Email:
Heslo: