Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
Láska ráda dělá naschvály, třeba teď přijde... M.
10.10.2018 16:22 | Mirastus
Konečně, třeba se vytvoří prostor pro něco nového, přála bych ti to...
9.10.2018 22:20 | Klarineb
Email:
Heslo: