Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

it doesn’t matter

it doesn’t matter

mám krásnou noc
slavíci zpívaj v dešti
i když neprší
i když neprší

portský došlo
ale to nevadí
it doesn’t matter

kámoši odešli
mráz okna přeleští

bude to znova
taxíky o půlnoci
a mytí nádobí
skleničky od rtěnky
v jednu v noci
ale to nevadí
it doesn’t matter
Publikoval(a): Michelle.Morrigan, 21.9.2018
Přečteno (59x)
Tipy (15) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: koiška, Adminak, Klarineb, Lindos, Lipová, Makaveli, gogol, Martin Havlíček, Gaia., Mirastus

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 20:39
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti