Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
Dojíždím čtrnáctidenní dovolenou. Játra na marast, Jeseníky prolezlý, tak utřu skleničku, doleju si portugala a až se vzbudím, udělám si pečenou kotletu na hříbkách a smetaně.....a pak zase portugala:-)).
ST
22.9.2018 0:37 | gogol
název básně...takhle se jmenuje můj oblíbený song od Chemical brothers...jinak báseň fajn,ze života,mě zas došlo pivo a arašídy:)však nic se nemá přehánět a proto dávám jen dva bodíky:)
21.9.2018 23:15 | Martin Havlíček