Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
dobrá báseň, zajímavé komentáře. :-)
12.9.2018 18:39 | Gaia.
no tak na vílu si myslím že by tohle mohlo stačit,ale na ženskou se slovy a city? to je málo kámo:) možná první čtvrtletí...:)
skvělej snovej obsah...
11.9.2018 23:23 | Martin Havlíček
Jó, víly... Kvůli jedné takové jsem málem špatně skončil. Přehlížím ta velká písmena a dávám ST, M.
11.9.2018 17:02 | Mirastus