Poslední chvilka
Poslední chvilka
Cítíš se, jako by to mělo být naposledy
Naposledy, kdys něco uviděl a ucítil
Optimismus už v tobě dlouho hnil
A jediné, cos vnímal byly ty ustrašené pohledy
Pohledy lidí všude kolem tebe
Které potká stejný osud
Které nepoznal jsi dosud
A teď všichni řítíte se z nebe
Z nebe a ohromnou rychlosí
Poslední myšlenky, co chtěl bys říct
Nech si pro sebe, jdi konci vstříc
S hlavou čistou a bez starostí.
Publikoval(a):
Anxxx, 27.8.2018