Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
zajímavé...
28.8.2018 0:53 | Gaia.
Jo, je to zajímavý čtení a verzály děsnej nešvar.
Nu což...bod.
27.8.2018 16:39 | gogol
Hm, zajímavá úvaha od mladé slečny, tohle spíše napadá lidi mého věku, jenže... čím je člověk starší, tím míň zbývá času a sil něco zkorigovat. Ubral bych ta velká písmena na začátku a jinak dobrý, M.
27.8.2018 9:03 | Mirastus