Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Možná že byla to chyba

Možná že byla to chyba

Možná Že byla to chyba,
abych u tebe hned žila .

Jsme pro sebe vlastně cizí,
spojuje nás cit,
který doufám nezmizí .

Možná by bylo vše mnohem snazší,
kdyby jsme se lépe znali,
občas se spolu vyspali
a pak se každý ke svým dveřím vydali.

Co pak já.. Jsem extrém ,
tohle není pro mě nové...
Musíš ale vědět,
že je pár věcí,
co nehází na mě dobrý dojem.

Proto tohle ale nepíšu,
nehodlám ti tu plakat ,
co všechno je na p...
Dokážu se poprat se vším,
když vyhraju,
budu partnerem tím nejlepším ...

Ale je to hodně na tobě.
Najdeš li,
v Sobě ještě jednou takovou sílu,
ještě jednou takové pochopení,
a především tolerance,
což bude celkem umění.
Zvládnout vše,
bude šílený a dlouhý boj...
Ještě není pozdě říct si Ahoj.
...
Snad bojujem správně,
snad milujem pravě.
Publikoval(a): Killerka., 17.8.2018
Přečteno (190x)
Tipy (5) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: gogol, C.I.F, Lindos, děda včela

Spodek

Stránka generována 25.4.2024 20:50
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti