Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
Moje gramatika je holt pruser...
18.11.2018 23:41 | Killerka.
Ano...rozhodně je to čtení, které dokáže vtáhnout svou naléhavostí...tak přeju, ať se zadaří:-).
17.8.2018 17:00 | gogol
Pár gramatických a stylistických hrubek. Slabikově je tu pár propastí, avšak obsahově se mi ale libí.
17.8.2018 13:53 | C.I.F
Líbí se mi, nepářeš se drobnostmi, jdeš přímo. ST.
17.8.2018 8:31 | děda včela