Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

co jsem si přála

co jsem si přála

Co jsem si přála

Chtěla jsem se smát
místo toho vzešel pláč.

Přála jsem si být milována
místo toho jsem byla pošlapána.

Podala jsem přátelskou ruku
a zůstala bez paže.

Poznala jsem spoustu lidských
neřestí a má duše pozbyla klid.

Viděla jsem rozvíjet se květiny
do krásy záhy zvadly nad lidskými
činy.

Přála jsem si usínat v něžném
obětí.Spoutali mě těžké okovy.

Viděla jsem padat hvězdu a začala
se modlit k Bohu.

Mé srdce krvácí už si nepřeji
nic jen křídla andělská mít.
Publikoval(a): slunečnice69, 12.8.2018
Přečteno (53x)
Tipy (5) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Klarineb, Lindos, Mirastus, děda včela, gogol

Spodek

Stránka generována 23.4.2024 10:25
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti