Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
Zase smutná... Už dávno jsem si všiml, že funguje něco jako zákon negativního úsilí, čím víc se chce, tím míň to jde... Většina krásných věcí přichází sama a nečekaně, tak ať je líp, M.
13.8.2018 9:19 | Mirastus