Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Status dd.mm.rrrr „ ZADANÝ"

Status dd.mm.rrrr „ ZADANÝ"

michaela07 Básně » o Lásce

Anotace: A jednoho dne si změnil status...virtuální rozchod..?!

Zradil jsi mne , jak to umíš
Z toho už se nevymluvíš
Nikdys nebral věci vážně
Jen jsi chtěl jít středem Blázne

Zametl sis se mnou práh. Proč ne?
Když držela jsem při tvých hrách
Brala jsem to až moc vážně
Prázdné sliby. Nehorázně.

Viděla tě v jiném světle
Možná jsi tam chvíli stál
Věřila ti hluše, slepě
Chtěla s tebou zůstat dál

Myslela jsem, že jsi jiný
Že cítíš co cítím já
Zradil jsi mě, jak to umíš
Hned za rohem jsi šel dál

Nikdys nebral city vážně
Chtěla jsem být tvoje Blázne
S mým srdcem sis zkusil hrát
Nejsi ten co doufala jsem

Nestojíš mi za pozdrav

Prosim slunce
usuš slzy
Prosím jiskru
začni hřát
Cesto
veď mé kroky jinam
Tebe vážně
nechci znát

Propouštím tě ze své hlavy
Napořád, teď, právě tady
Do nebe Či do pekel
Tak ať máš, co mít jsi chtěl
Publikoval(a): michaela07, 12.8.2018
Přečteno (74x)
Tipy (11) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Mirastus, děda včela, Martin Havlíček, slunečnice69, gogol, Lindos, Klarineb

Spodek

Stránka generována 10.11.2024 06:42
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti