Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
Tak, nakopat... A přitom někde opodál nesměle postává někdo upřímný, zbytečně, protože není tzv. atraktivní... ST, M.
13.8.2018 8:51 | Mirastus
pane jo,chápu tvou rozhořčenost,kor když si někdo vědomě hraje se srdcem druhého,to je akorát ho tak nakopat do prdele...:)
12.8.2018 23:26 | Martin Havlíček
Je třeba zvednout hlavu a jít dál...
12.8.2018 13:05 | gogol
Po "vypsání" je člověku přecejen lehčeji. ST.
12.8.2018 11:32 | Lindos
Báseň ze života, soucítím s Tebou... Drž se!
12.8.2018 10:48 | Klarineb