žiji a jako bych nežila
žiji a jako bych nežila
Žiji a jako bych nežila
Žiji a jako bych nežila
ve stínu slunce má duše
zemřela.
Žiji a jako by ne. Měsíc
v noci vide srdce mé jen
potichu bije.
Žiji ve vzpomínkách bolavích
žiji a jako by mi dech nestačil.
V malátném kruhu se potácím vír
v něm mě až na samé dno dotlačil.
Žiji a jako bych nežila jsem
jak porcelánová panenka.
Kdekdo si s ní pohraje a když
ho omrzí tak ji zavrhne.
Je milá a hezoučká,potěší,
smutek pomůže ti překonat.
Když se pak na vlastní nohy
každý postaví panenku do kouta
odhodí.
Žiji a jako bych nežila
smutek jsem hluboko v sobě
ukryla.Srdce tluče jen slabě
oči od slz mám uplakané.
Publikoval(a):
slunečnice69, 10.8.2018